De kennismaking met een nieuwe inkoopster

Een waar gebeurt verhaal van en enkel jaar geleden. Ik ben accountmanager bij een bedrijf wat producten voor de bouw levert en heb ongeveer de helft van Nederland als werkgebied. Dat geeft mij ook op erotisch gebied veel kansen want ik rijd gerust 100km om een leuke vrouw te ontmoeten en te verwennen. Maar daarover een andere keer.

Ik had een afspraak bij een klant alwaar de inkoper mij zou voorstellen aan zijn nieuwe collega die voortaan mijn contactpersoon zou zijn. Bij de ontvangstbalie vroeg ik naar mijn vaste contactpersoon. Er kwam een prachtige vrouw de trap aflopen en die liep rechtstreeks op mij af. Ze stelde zich voor als Claudia en vertelde dat mijn vaste contactpersoon ziek thuis was gebleven maar ze zou de honneurs waarnemen want zij zou voortaan mijn nieuwe contactpersoon worden. Leuk en in leeftijd ontliepen wij elkaar niet veel was mijn inschatting.

Claudia liep mij voor naar een spreekkamer en ik had een prima uitzicht op heerlijke wiegende heupen en eveneens heerlijke billen. Ze haalde koffie en we stelden ons aan elkaar voor. Ik bekeek Claudia eens goed en ik was aangenaam verrast om voortaan met haar zaken te mogen doen. Wat een mooie grote vrouw, ik schat zo’n 1 mtr 85 lang en voorzien van twee flinke borsten. Ik denk cup E of F. Ze had het wat fris want de tepels priemden enigszins door de stof van haar truitje heen. Claudia zag mij kijken en ik zag een glimlach om haar mond verschijnen.

Nadat we onze zaken besproken hadden was het lunchtijd en ik stelde voor dat we in de stad zouden gaan lunchen zodat we elkaar wat beter konden leren kennen. “Oh dat is een leuk idee” zei Claudia. We stapten in mijn auto en reden naar een goed hotel-restaurant. We bestelden een aperitief en keken in de kaart. “Waar heb je zin in” vroeg ik aan Claudia en geloof het of niet maar ze zei “bedoel je wat eten betreft of bedoel je wat anders” en een gulle lach kwam als muziek op haar gezicht. “Eh. Nou eh” stotterde ik.
“Ja ik zal er maar niet om heen draaien” zei Claudia. “Je zat zo onbeschaamd naar mijn borsten te kijken” en een schaterlach volgde.

Ik keek betrapt en zei “Nou ik moet zeggen dat ik daar inderdaad wel door afgeleid werd”. “Weet je Wim” zei Claudia. Ik ben inmiddels 2jr alleen en toen ik jou zag dacht ik spontaan ”Met die man zou ik wel eens een beschuitje willen eten”. “Zullen we dan eerst maar even wat eten” zei ik met een flinke lach op mijn gezicht. “Ja dat is goed” zei Claudia. Ons gesprek kreeg ineens een hele andere wending. We vertelde elkaar onze prive situatie en we bleken allebei vrij te zijn. Claudia is 34 en ik 36 dus dat zit inderdaad dicht bij elkaar. Plots voelde ik een been tegen mijn been wrijven en een grijzende Claudia tegenover mij zei “Zullen we straks eens vragen of ze hier in het hotel nog een kamer vrij hebben”? “Nou, daar zeg ik geen nee tegen” was mijn antwoord en ook ik schonk haar een lieve glimlach.

Er was een mooie kamer vrij en we liepen naar de lift. Toen de liftdeuren achter ons gesloten waren en we op weg waren naar de 9e verdieping namen we elkaar in de armen en met een hartstochtelijke tongzoen startte wij de fysieke kennismaking. Eenmaal op de kamer aangekomen gingen we weer snel verder met zoenen en terwijl ik probeerde wat kleding los te maken van Claudia voelde ik haar hand verkennen of mijn pik al aan het groeien was….en dat was hij zeer beslist. Hmmm hoorde ik Claudia zuchten. Ik pakte Claudia bij haar grote borsten en masseerde ze lekker. “Flink maatje”, zei ik. “Ja cup E en 100% natuur. Hmmmm, was mijn reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *