Cuckold ervaring eindigde ons relatie

Gijs 28jr en ik Lisa 27jr waren al acht jaar samen toen hij mij vertelde dat het hem enorm geil leek als ik door zijn beste vriend Robert 28jr geneukt zal worden en hij dat dan zal filmen.
De zelfde avond nog zat ik beneden op de bank Robert te pijpen terwijl Gijs ons filmden. Kom op me zitten Lisa ik wil je neuken zei Robert en voordat Gijs kon protesteren liet ik zonder condoom om zijn knuppel mijn kut door hem vullen. Omg wat werd ik diep gevuld door zijn staaf van 23cm en wat werd ik heerlijk geneukt zeg.

Iets wat Gijs nooit was gelukt lukten Robert binnen vijf minuten en liet mij squirtend klaar komen. In diversen standjes werd ik hard en diep gepenetreerd en kreunden het uit van genot en werd beter dan ooit geneukt. Toen ik op ze hondjes ging zitten drukten hij zijn paal tegen mijn sterretje aan waarop ik zei dat het mocht maar dat hij wel voorzichtig moest zijn omdat het mijn eerste keer was. Gijs werd boos en zei dat hij dat nooit mocht en vroeg waarom Robert wel. Je wilt je meisje toch door een ander geneukt zien worden niet zeuren dan nu zei ik en liet mijn kont ontmaagden.

Heel voorzichtig kwam zijn gigantische staaf cm voor cm mijn kont in en het was ook best wel pijnlijk in het begin. Maar al snel verdween de pijn en wilden snoeihard gepaald worden en werd door Robert volledig uitgerekt. Naar nog enkele geile standjes waarbij mijn kont werd vernietigd werd ik in missionaris weer in mijn kut geneukt. Gijs stond nog steeds te filmen toen ik hem aankeek en zei ik tegen Robert dat hij me moest volspuiten en met zeker acht dikke stralen werd mijn baarmoeder gevuld.
De volgende dag was mijn relatie met Gijs over en werd dezelfde avond weer door Robert helemaal kapot genaaid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *