Van mijn gaatjes werden complete tunnels gemaakt

Terwijl ik Sharona 21jr boven op de staaf van Pedro 38jr zat en door zijn gigantische knuppel van 28 cm dieper dan ooit werd gevuld drukten Roberto 39jr zijn paal van 26cm in mijn kontje. Het was voor mij de eerste keer dat ik dubbel gepenetreerd werd en met twee van die enorme zwarte staven in mijn lichaam stotend gilden ik het uit. Alle twee gleden ze bij elke stoot volledig tot hun ballen naar binnen en voerden langzaam het tempo op.

Ja ja o wat voelt dit goed neuk me neuk me ik ga zo komen kreunde ik en kwam een paar stoten later luid gillend en klaar. Ik draaiden mezelf om op de schoot van Pedro zodat hun palen van gaatjes wisselden en werd al snel tot een tweede en derde orgasme geneukt. Omg ik als tienermeisje werd door twee volwassenen mannen helemaal suf geneukt maar het was het beste wat mij ooit overkomen was. Van standje gewisseld werd ik door Roberto diep in mijn keel geneukt en Pedro liet met zijn tong die mijn clitje bewerkten en drie vingers in mijn kutje mij nu squirtend komen en ik spoot al mijn sappen zijn mond in. Met mijn benen in mijn nek werd ik op de keukentafel gelegd en werd ik eerst om en om snoeihard in mijn reet genaaid voordat ze mij weer dubbel penetreerden.

Zelf was ik alweer diverse gekomen voordat ik toen in beide gaatjes werd vol gespoten met zaad. En helemaal suf geneukt met het zaad wat uit mijn kutje en kontje liep zei ik dat we het snel over moesten doen en ongetwijfeld was dit de beste beurt van mijn leven. Ps zijn er hier mannen met minimaal 24cm laat een spannende reactie achter en wie weet ben jij ook de gelukkige xxx Sharona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *